Egyéni és családi üdülés

Balatongyörök tábor Azok, akik párjával, családjával, nagyobb baráti közösséggel a Balatonnál szeretné tölteni nyári szabadságát, és szeretne természetközeli, családbarát üdülőhelyet választani azok számára üdülőnk, balatoni táborunk szintén ideális nyaralóhely.

A Balaton, a több éve tartó folyamatos gondozásnak köszönhetően, mára már kiváló vízminőségűnek is mondható édesvizű tó lett, amely  ideális a családi vakáció eltöltésére, ahol igazán kipihenhetők az iskola és a munka fáradalmai. A Balaton nyáron fürdőzéshez kellemes hőmérsékletű, simogatóan bársonyos hullámai minden fürdőzni, strandolni vágyónak remek élményt kínál. A régió ugyanakkor a nyugodt pihenésre, és az aktív kikapcsolódásra, művelődésre is lehetőséget biztosít.

Ifjúsági és sporttáborunk Balatongyörök központjában az üdülőfalu főterétől kb. 300m-re, közvetlenül a vízparton található. Így az összes szórakozási lehetőség könnyen elérhető. Pl.: hangulatos éttermek, pizzéria, fagylaltozó, ajándékbolt, programiroda.

A tábor területén kialakított piknik parkban lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra. A 24.000 m2alapterületen, a 8 nagyméretű faház, társalgó, mind a vendégek kényelmét szolgálják.

Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A maximális befogadó képesség 150 fő.

A sportolni vágyókat füves futballpálya, asztalitenisz, röpi és tollaslabda pálya és vizíbiciklizés lehetősége  várja. Az aktív pihenést és szórakozást a strandon található szolgáltatások biztosítják: kajakok, kenuk, vitorlások, vízifoci, strandröplabda, játszótér, büfék stb.

A kiépített kerékpárutak biztonságos  túrák szervezésére kínálnak lehetőséget.

Alkalom nyílik a lovas sport megismerésére és gyakorlására egyaránt. Nádas-tó környezetvédő csoportjának szervezésében, vendégeink oktatáson vehetnek részt ahol elsajátíthatják a vitorlázás elméleti és gyakorlati alapismereteit, gyakorlatot szereznek a vízi közlekedésben

Igény szerint üvegcsiszoló mester ismerteti az érdeklődők számára az üvegcsiszolás és a gravírozás technikáját (térítésmentes) .

Az Ön neve: *

Telefonszáma: (javasolt megadni)

E-mail címe:*

Tervezett érkezés időpontja *


Tervezett távozás időpontja *


További információ kérése, vagy érdeklődés:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

 

Feltöltés alatt…

Feltöltés alatt…

Képgaléria

img_4737 img_4768 img_4734 img_4883

Feltöltés alatt…

Készítette: developed by Webromedia